2023-05-02 379 瀏覽
🥯我平時好鍾意四圍去買唔同嘅麵包食吓🥯不論有餡、冇餡嘅麵包我都非常之喜歡💕🍞呢間麵包店麵包款式夠多👍仲有蛋糕🎂同埋其他甜品🍮🐷豬柳漢堡包 Sausage McMuffin🌈唔好睇佢個包表細細個呀😍其實佢塊豬柳係鮮嫩多汁架👍上面仲🈶️片芝士添🧀一次過俾你營養同埋美味嘅感覺👍一舉兩得💯超正✅🇮🇹意大利鬆母包 Floss Sausage Cheese 🌈呢個意大利鬆母包裡面🈶️好多蒜蓉、芝士、肉鬆、同埋腸仔😍味道唔錯👍口感仲夠曬豐富添💯🍠紫薯軟包 Purple Tam Bun 🌈外表睇落平平無奇咁😜但咬開見到啲紫薯蓉嘅顏色就真係好靚呀😍麵包鬆軟✅咬落去啖啖都係紫薯餡料🥳🧅洋蔥吞拿魚包 Tuna Bun 🌈平時食開嘅吞拿魚麵包好少會放埋洋蔥入個包裡面🧅原來加咗洋蔥之後😍會帶起左成個包嘅吞拿魚味👍令味道更🈶️層次💯

🍞呢間麵包店麵包款式夠多👍仲有蛋糕🎂同埋其他甜品🍮

🐷豬柳漢堡包