2020-11-03 680 瀏覽
疫情放緩,心思思又想食放題,荃灣不嬲多選擇,但我地都係鍾情滿屋,因為呢度既壽司多款揀又好味😋新出既有火灸雙重芝士三文魚卷、意大利黑醋雙重芝士鰻魚卷🍣黑松露吞拿魚醬油漬壽司,燒香左既芝士鋪係壽司卷既面上真係好吸引🥰黎到我亦一定叫最鍾意食既香芒軟殼蟹卷,勁開胃,仲有忌廉芝士鰻魚玉子燒🐟芝士龍蝦沙律軍艦🦞黑松露赤蝦壽司🦐蟹膏皇帝蟹腳壽司🦀 壽司款式又多又定期更新,最緊要好食😍佢個鹽燒牛舌 加埋檸檬汁真係無得輸😋鹽燒雞軟骨太好味我朋友都食左幾串先夠喉!壽司好食刺身都唔會有問題,估唔到呢度既煮物好得!新出既有瑤柱蟹肉海皇粥同竹笙瑤柱蟹肉翅,蟹同蜆勁多,鮮味足!御品飽汁燴花膠,花膠大件、好淋好入味。甜品仲有燕窩燉蛋,認真估佢唔到!黑松露芝士雞翼(無骨啖啖肉)同炸香芋球,我都極力推薦。雪糕每人可揀一款Haagen Dazs/movenpick/dreyers,仲有甜品同雪條,雪米滋任食,覺得單調仲有爆谷🙊
壽司

新出既有火灸雙重芝士三文魚卷、

瑤柱蟹肉海皇粥
鹽燒牛舌

刺身
御品飽汁燴花膠

雪米滋

,仲有甜品同雪條,雪米滋任食,覺得單調仲有爆谷🙊
2020-10-29
瑤柱蟹肉海皇粥