2019-03-29 56 瀏覽
銅鑼灣越來越多樓上食店,無計啦租金昂貴,唯有向上發展… Hugo Le Resto Grill 位於怡和街恆隆中心,今日做完Facial就同男朋友響度食晚餐,抵食而且質素高,仲有無限次Salad Bar!幾時都係食Set最抵,餐湯+ Salad Bar + 主菜 + 餐飲 都只係由$268起點餐後就出去攞個沙律, 我超愛薯仔沙律,仲有粟米,桃,新鮮蔬菜等等廿幾款食物,而且仲有多款沙律醬/油選擇!干邑龍蝦湯好好味,份量都唔算細碗,仲有粒粒龍蝦肉!我點左香煎格陵蘭比目魚配清新柚子汁,比目魚煎得剛剛好,外脆內軟鎖住鮮味,加上啖啖肉唔洗驚啃骨XD伴碟配上露筍及紫薯,仲有清新柚子汁,夠飽得黎又唔會濟~而男朋友就點左美國頂級牛肩肉扒,5成熟就岩岩好!軟嫩且肉汁飽滿,男友食到lam lam脷

而且仲有多款沙律醬/油選擇!

干邑龍蝦湯好好味,份量都唔算細碗,仲有粒粒龍蝦肉!

伴碟配上露筍及紫薯,仲有清新柚子汁,夠飽得黎又唔會濟~
香煎格陵蘭比目魚配清新柚子汁

美國頂級牛肩肉扒