2022-04-05 119 瀏覽
係時候好紀錄返堂食嘅回憶(😭😭😭真係好想夜晚可以再約朋友堂食)朋友住樂富話想食韓國嘢就去咗試試Aidan食親韓國嘢:炸雞同炒年糕is a must所以就試咗依個滿足晒我地兩個願望嘅韓式甜辣年糕炸雞(半份),同埋嗌咗依度好出名嘅芒果布朗尼3.6牛乳雪花冰。//韓式甜辣年糕炸雞(半份)//依款甜辣醬汁啱晒啲想過下口癮,又唔食得太辣嘅人。本身朋友好怕辣,但依款甜辣佢完全接受到,惹味得黎又唔會食少少就狂飲水。炸雞同年糕嘅比例啱啱好,唔會食年糕食到滯晒🤣依度嘅炸雞全部都係有骨,不過食落都啖啖肉,唔會太多骨!//芒果布朗尼3.6牛乳雪花冰//期待咗好耐嘅雪花冰果然係正正正!啲芒果係好natural嘅芒果味,芒果粒都好鮮甜!成碗冰都好足芒果味,唔會食到底就無味。另外煙煙韌韌嘅brownie都好好食🤤//紫薯沙冰//最後想再飲啲嘢就嗌咗紫薯沙冰。好得意上面有幾粒真紫薯仔🤣紫薯味又係好natural,唔會好甜。不過份量真係好多,食完正餐甜品就飲唔晒🥲

朋友住樂富話想食韓國嘢就去咗試試Aidan

食親韓國嘢:炸雞同炒年糕is a must

//韓式甜辣年糕炸雞(半份)//
炸雞同年糕嘅比例啱啱好,唔會食年糕食到滯晒🤣
依度嘅炸雞全部都係有骨,不過食落都啖啖肉,唔會太多骨!

//芒果布朗尼3.6牛乳雪花冰//
期待咗好耐嘅雪花冰果然係正正正!
芒果布朗尼3.6牛乳雪花冰
芒果布朗尼3.6牛乳雪花冰

//紫薯沙冰//
最後想再飲啲嘢就嗌咗紫薯沙冰。
好得意上面有幾粒真紫薯仔🤣
紫薯沙冰