河鮮海鮮雞煲放題 $368/2.5小時+$20任飲🗣️職員表示like & share 社交平台即送刺身拼盤👆🏻唔好錯過喇!🥢大赤蝦、北寄貝、希靈魚、煙三文魚、芝麻海蜇🔸 時令燉湯~海底椰元貝鱷魚肉燉湯要趁熱飲,清甜滋潤。🔸麻辣雞煲有三款雞煲選擇,揀咗麻辣口味bb辣 有爐熱住,嫩雞惹味好香嘅芹菜同芫荽🔸New升級霸王海鮮盤澳洲大龍蝦肥美結實肉彈,同埋奄仔蟹超爆膏。其他越南大虎蝦、蘇格蘭大元貝、鮮鮑魚 ;全部都係活海鮮簡直拎海鮮迷瘋狂🔸冬瓜魚翅花膠湯底大大嚿嘅豬骨和冬瓜及其它材料望落都誇張,飲落膠原豐富最後冬瓜吸收湯嘅精華溶溶的鮮甜,邊爐包羅萬有大愛桂花魚片、龍躉片及安格斯牛肉雪花美,全部鮮味十足🎉幸運地大抽獎🎟️今晚老闆心情靚💖有即興環節,我哋🤩仲咗大獎"活大西澳龍蝦一隻"真係講你都唔信,手重成3斤半,拍個照📷來刺身吃吧!😅又食又拎🤭勁唔好意思🤭包羅萬有食到飽🫨全場爆滿,生意非常好建議book定枱!
河鮮海鮮雞煲放題 $368/2.5小時+$20任飲

🥢大赤蝦、北寄貝、希靈魚、煙三文魚、芝麻海蜇

🔸 時令燉湯~
海底椰元貝鱷魚肉燉湯要趁熱飲,清甜滋潤。

🔸麻辣雞煲

🔸New升級霸王海鮮盤

🔸冬瓜魚翅花膠湯底

包羅萬有食到飽🫨全場爆滿,生意非常好
建議book定枱!
2024-05-03
紀念日