👨🏻‍🍳御滿屋日本料理 (旺角)📍旺角彌敦道655號胡社生行1樓 「榴槤迷注意‼️仼食馬來西亞烤榴槤😆」燒菠蘿食得多,👍🏻🍽️烤榴槤仼食有幾多間餐廳有?😝呢間有!!任何組合套餐都可以任食馬來西亞烤榴槤😝微脆外皮,雖然聞落吾算好香,但系食落好香口🤤👍🏻榴槤甜品放題會食到濟,呢粒烤榴槤可以無限encore😙放題食物款式多,不過今日都系主打想食刺身、壽司😝超大隻👍🏻🍽️甜蝦,啖啖肉好fresh🤤其他三文魚、油甘魚都系厚切😋好多放題/buffets既wasabi豉油都會偏咸,但系呢間岩岩好👍🏻👍🏻🍽️花之戀好味😋迷你手卷一啖過,吾佔肚子位👍🏻熟食、其他小食不過不失🙈👍🏻🍽️推羊架!!好有羊羶味😝越羶越愛🫶🏻而且吾會好榎,調味惹味😋最後👍🏻🍽️必食雙重朱古力馬卡龍Haagen-Dazs雪糕!!吾算太甜,但系食到粒粒馬卡龍碎碎,好好食🥹👍🏻除左Haagen-Dazs仲有Movenpick雪糕😆我地系自選2小時$288加一,凈系喪食刺身壽司都回本😝👍🏻仲有仼食烤榴槤‼️隔離左右好多黎🍻乾🍻的大叔🙈呢間仲有仼飲清酒、梅酒,仲要配靚靚清酒杯🍶👍🏻系幾抵食👍🏻
👨🏻‍🍳御滿屋日本料理 (旺角)
📍旺角彌敦道655號胡社生行1樓

「榴槤迷注意‼️仼食馬來西亞烤榴槤😆」

任何組合套餐都可以任食馬來西亞烤榴槤😝
微脆外皮,雖然聞落吾算好香,但系食落好香口🤤👍🏻
榴槤甜品放題會食到濟,呢粒烤榴槤可以無限encore😙

放題食物款式多,不過今日都系主打想食刺身壽司😝
超大隻👍🏻🍽️甜蝦,啖啖肉好fresh🤤
其他三文魚、油甘魚都系厚切😋
👍🏻🍽️花之戀好味😋
迷你手卷一啖過,吾佔肚子位👍🏻
刺身
花之戀

熟食、其他小食不過不失🙈
👍🏻🍽️推羊架!!
好有羊羶味😝越羶越愛🫶🏻
而且吾會好榎,調味惹味😋
羊架

吾算太甜,但系食到粒粒馬卡龍碎碎,好好食🥹👍🏻
除左Haagen-Dazs仲有Movenpick雪糕😆

我地系自選2小時$288加一,
凈系喪食刺身壽司都回本😝👍🏻仲有仼食烤榴槤‼️
隔離左右好多黎🍻乾🍻的大叔🙈
呢間仲有仼飲清酒、梅酒,仲要配靚靚清酒杯🍶👍🏻
系幾抵食👍🏻

2023-09-20