Lunch漏單半個鐘,最後仲要係我地發現周圍啲人都上哂餐先知,枱上個鐘仔係壞既,最後我地自己叫侍應,跟住check單先話sorry叫我地再落過。入黎之前已經係出面等左15分鐘(無人排隊),叫極啲侍應都無人理,最後等左好耐終於搵到人安排座位。心諗好啦唔緊要,重緊要都係野食(因為之前食過味道係幾好),兩個人食於是叫左一個$82火山芝士炮菜炒飯+午市豬/牛套餐B,點知黎到啲野食都係一塌糊塗。首先個前菜一般般,無左魚板=無左靈魂。好啦飲杯水過下口,點知啲水勁重水喉水味,換過一壺都係一樣。其次,個火山芝士炒飯係唔知食緊乜,得少量芝士味,完全無其他味,第一次食無乜味既炒飯。最後,個午市套餐B個份量係少過上次食既份量好多,起碼一半。埋單個陣我仲有問佢地係咪轉左廚師,佢地話係。我懷疑連啲侍應都全部轉過哂。

最後,個午市套餐B個份量係少過上次食既份量好多,起碼一半。

埋單個陣我仲有問佢地係咪轉左廚師,佢地話係。
我懷疑連啲侍應都全部轉過哂。
火山芝士泡菜炒飯
前菜