2018-04-26 996 瀏覽
通常叫得做極尚乜乜乜嘅都係同系列最top最豐盛 不過呢度竟然冇太多選擇 只係基本人有嘅野佢都有🤔🤔❣️先來講啲好食嘅先:👉🏻 刺身🐙🦐🦀🐟🦑 新鮮冇乜雪藏味 特別係赤蝦 有肉地又鮮味😋 魚類本身嘅味道就冇咁突出👉🏻 鰻魚 對於超鐘意食鰻魚嘅我黎講 表未滿意呀❤️ 第一轉醬汁太濃好鹹😖 第二轉剛剛好仲要冇骨😘 兩轉都頗厚肉肥美架😍 放題質素係開心架喇👉🏻 羊架 呢個係我食過嘅放題以黎最出色嘅羊架👏🏻 唔係特別大隻 但肉質鬆化❗️有羊膻味❗️全部都係肉 冇筯有大量肥膏 勁易齒開❗️👉🏻 天婦羅蝦🍤 雖然隻蝦挺瘦削的(放題係咁上下啦~)但粉漿夠薄有蝦味(呢到啲蝦係唔錯啵👀)响隻蝦僅有嘅體積裏算是飽滿🤗👉🏻 仲夏紅日 姐係fruit punch🍹 超級驚喜地冇藥水味 仲要濃郁唔會稀lung lung 真心好飲過出面街𠻹👍🏻👉🏻 3.6牛奶布甸 佢又叫3.6平時嗰啲都係叫3.6 點解佢可以濃郁咁多 濃到有膻味架呢~🤤👉🏻 斑蘭椰子芝士蛋糕 樣樣材料分開我都鐘意食 但合埋又好似怪怪😅 佢話比你聽: 「才不會呢!」樣樣野嘅味道都食到 豐富有層次 重點係出奇地夾😆◽️好啦~讚完到彈:👉🏻 芝士年糕 人家黎食放題嘅
❣️先來講啲好食嘅先:

甜品

◽️
好啦~讚完到彈:
炸物

👉🏻 芝士年糕 人家黎食放題嘅原因某程度上都係為咗佢 點知竟然同我講 唔 流 心😭😭 芝士响入面變咗做一浸油 雖然仲食得出芝士味但真心失望😞
👉🏻 中拖羅 身為極尚 難得比我摷到樣名貴野 上到黎既然係一塊超級薄切嘅吞拿魚😠 認真唔想擺入口啊
◽️
內籠唔大 張枱有少少細 聽說銅鑼灣嗰間靚好多仲有buffet area🙊 上菜速到慢咗啲 有好幾樣以為佢留咗單💁🏻‍♀️ 如果大家想食大喜屋 論食物種類、地方、形式、價錢 最好係殿大喜屋 — 午市🤫
刺身
鰻魚