2018-01-14 1457 瀏覽
👁‍🗨 晚市放題 💲278➰ 前排公眾假期黎到,人多到癲🤦🏻‍♀️好彩有一早訂左位,都算係一輪輪咁準時入座😎限食兩個鐘,所以一入去就拿拿臨落曬所有單先😳以下只係包括我自己食左嗰啲,其實咁睇返都唔係食左好多啫🤪👈🏻第一樣就梗係叫咗好多🌟刺身,差唔多全部款式都叫曬咁濟,算係切得厚身同埋新鮮🍣👈🏻叫左個鹽燒三文魚火炙壽司試下,三文魚燒得比較腍身,所以散散地,但係都香口既🍙👈🏻創作料理嗰度叫左個極尚花之戀,有三文魚籽同三文魚,係一口size,過下口癮係得既💁🏻‍♀️👈🏻串燒有鹽燒牛舌同埋鹽燒雞軟骨串,兩樣食落都好有咬口,但係調味都幾重🤤食完會口乾👈🏻燒物入面既七味醬燒雞翼,食落辣辣地,都惹味🤗個燒紐西蘭香草羊胺我食得到既,都即係唔會話好蘇🤭蒲燒鰻魚就一般,食落硬身,同埋細細舊都有骨👈🏻炸物就有吉列炸蠔,舊蠔梅梅地,好似唔夠新鮮🤥我反而鍾意個🌟榴槤炸彈,暖笠笠,榴槤蓉仲係流心既,個味都夠濃,食完兩粒唔夠喉要再叫👻👈🏻天婦羅方面叫左虎蝦天婦羅同溫室南瓜天婦羅,炸粉正常厚度,但係炸得唔夠脆身,食落腍腍地,不過味道還好,南瓜甜甜地唔錯🎃👈🏻至於一品料理,個鐵板蒜片牛柳粒,同串燒一樣重調味,呢個仲要勁鹹,口
👁‍🗨 晚市放題 💲278

刺身

👈🏻至於一品料理,個鐵板蒜片牛柳粒,同串燒一樣重調味,呢個仲要勁鹹,口感又鞋😵黑松露炒什菌就好濃黑松露味,但係比較乾身痴埋一堆
👈🏻主食既雪花牛肉鍋,一鍋係兩個人既份量,牛肉比較韌身,仲有少少粉絲同埋娃娃菜🤔

除左落單叫野食之外,仲可以自己出去自助吧攞野,有沙律、炸物、熟食、甜品、飲品等等😄沙律都係平時嗰啲🥗炸物我就食左章魚燒,其實好似得個味,無粒粒章魚係入面🐙仲有薯角,一大盆擺係度都預左唔係脆身😂熟食見到有火雞但係我就無食🙈甜品我就食左朱古力乳酪,溶溶地但係都有朱古力味,加左麻糬,望落雖則好乾,好彩食落都有咬口,仲食左朱古力味馬卡龍,可惜同平時既唔一樣,個邊位好硬,中間得一啖朱古力醬🙄飲品擺滿成個落地雪櫃,都多種類,但啲嘢食咁鹹都係飲返清新少少既蘆薈算啦

總括黎講,個人覺得呢間放題冇人哋講得咁好食,可能希望越大失望越大😭刺身壽司嗰啲可以接受,但係肉類質素一般,再加左超級鹹嘅調味後係一大敗筆🤐

🔛 整體評分(7/10)