2021-08-26 358 瀏覽
如果食放題,我哋一定諗起大喜屋!佢哋嘅品質好有保證,價錢亦都相當合理。我哋都好耐冇試過食放題啦😊 這日放假,來到觀塘鱷魚恤中心三樓嘅極上大喜屋食午市放題💕估唔到午市都座無虛席!點咗好多食物,挑選一啲我印象深刻嘅記錄低先😊三文魚係我最愛嘅刺身!喜歡三文魚的油脂香濃,好新鮮,色澤好靚,加埋Wasabi同埋豉油食一流!記得每次嚟大喜屋都會食蟹粥🤣同朋友一齊share食都幾好,蟹粥粥底都幾好味,裏面嘅蟹都OK,仲有蟹膏,好開心蟹子軍艦我都好鍾意!脆卜卜加埋壽司飯同埋紫菜一齊食好好味😊三文魚親子軍艦都令到滿口也是三文魚嘅味道!加上大大粒嘅三文魚子,鹹鹹香香更鮮味😊暖暖的火炙鰻魚壽司亦都非常香😊鰻魚味道香濃,加埋燒汁更能未,配合埋壽司飯一齊食係大滿足😊紫心香芋丸軟綿綿,裏面有芋頭蓉,煙煙銀銀😊芝麻雞翼都燒得好香😊番薯天婦羅都好好味!又甜又軟糯燒章魚小丸子熱辣辣都幾好味,另外港式魚蛋、芝士腸等等小食,都唔錯蒜蓉粉絲蒸扇貝超級正!啲粉絲吸晒蒜蓉同埋扇貝嘅海鮮味甜品方面,不同口味嘅日本大福都幾好食,唔會太甜。焦糖布丁同埋朱古力慕絲都幾好,細細杯,可以試多啲唔同甜品飲品嘅區域亦有好多唔同選擇,有凍同埋熱嘅
如果食放題,我哋一定諗起大喜屋!
佢哋嘅品質好有保證,價錢亦都相當合理。

點咗好多食物,挑選一啲我印象深刻嘅記錄低先😊
三文魚刺身

蒜蓉粉絲蒸扇貝

蒜蓉粉絲蒸扇貝超級正!啲粉絲吸晒蒜蓉同埋扇貝嘅海鮮味

甜品

熱櫃飲品

飲品嘅區域亦有好多唔同選擇,有凍同埋熱嘅包裝飲品,亦有茶包可以比你自己沖嘢飲,也有果汁以及涼茶,也有清酒,超多選擇!
開心嘅放題午餐😊
三文魚刺身