2019-10-08 397 瀏覽
咁岩又黎左調景嶺呢邊行街,本身想試炑八既燒烤架,點知六折係要提前訂位,咁就算啦。開個openrice黎睇下有無咩特別既食店啦,就比我搵到呢間平靚正西餐。利申返先,平靚正西餐係佢個餐廳名,而唔係我讚佢呀。首先係廣受好評既柚子雞翼, 柚子其實只係係平時沖柚子茶果D沖料。而雞翼就。。。有雞味囉。不過第一次食呢個味又幾新鮮既。之後係呢個吞拿魚+蛋 蛋卷。。。erm 個樣同佢貼出黎差好遠下,而且佢塊皮唔熟。。 同埋我expect既蛋卷係雞蛋卷住D餡... 食落餡有餡味,皮唔熟硬到我吐左出黎。 最後就係呢個芝士咖哩蜆肉意粉。 值得一讚既係蜆肉足料同新鮮既。但意粉偏硬,芝士咖哩無芝士味 咖哩汁似完全用咖哩粉沖出黎。總括黎講,嗯 ,我覺得呢間餐廳係似屋企求其趕住整出黎既野食囉。平?我又覺得唔值呢個價。 唔會再食下次,寧願食連鎖既平價意大利餐廳仲好。利申返 以上係我自己既個人食評。

利申返 以上係我自己既個人食評。
2019-10-02