招聘中
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
吃完都幾失望的,兩三年前在這裡點過口水雞,現在只剩下口水雞翅了,我想著應該也挺好吃的。結果原來是白切雞翅扔到調味料中,所以,就靠這個調味料了。而調味料呢,怎麼說,像是衹是辣醬而已,連一點醋都沒有加。一份衹是把三個雞翅切開,切成六塊。而雞亦果d肉係'冧啤啤'。失望蒜泥白肉比口水雞好點,但相當的金貴,26塊錢祇有七片肉。調味料同樣的也是少了醋。檸檬茶跟小食係七蚊,外賣仲要加一蚊,好飲嘅話加一蚊就一蚊啦,結果呢個檸檬茶,好似係用出邊雀巢檸檬茶粉沖出來嘅茶底,再加幾片檸檬。作為一間上座率咁高嘅餐廳,呢個檸檬茶認真失禮。btw,我嗌呢啲現成嘅小食喺門口等外賣等咗15分鐘+。應該唔會返轉頭。
蒜泥白肉 細份

口水鷄翅