2016-10-30 293 瀏覽
#alldaybreakfast HKD98🍴西貢.呢間小小既店鋪有一種令人放鬆神經嘅魔力 因為店內面嘅裝修用嘅色tone好劃一 一望埋去果種感覺好舒服😌繁忙嘅香港人 係呢度你應該放慢平日那急速嘅節奏 好好仔細咁品嚐呢度出名嘅手工製果醬😎.不得不讚嘅係呢塊多士 入口鬆化 且配對上面嘅特製牛油同醬料 果真係完美組合👏🏻旁邊嘅蘑菇 亦都唔好睇小佢 好食到不得了😋所以話睇得 又食得 呢d米叫色香味俱全👍🏻#果醬茶 (紅茶/綠茶) HKD38 for oneHKD58 for two🍴西貢.星期六日 遠離塵囂 去到郊區 感覺下寧靜的美好🌞#Letsjam 真係想試左好耐好耐 明明尖沙咀有分店 但偏偏就好想西貢闖蕩下 嘗一嘗天然的果醬🍎🍐🍊🍋.果醬分好多種 今次既果醬茶的配對係由店員提供意見既 紅茶士多啤梨果醬🍓 而綠茶配熱帶風情果醬 內有熱情果 菠蘿 木瓜 蘋果🍎好豐富甘👏🏻.雖然賣點係果醬 但茶嘅質量都非常講究 飲落有別於平時質量無甘好嘅茶包 呢度用嘅係茶葉🍵仲意飲茶嘅你絕對可以試一試 果醬加茶都係第一次試😎.
#alldaybreakfast HKD98
🍴西貢

#果醬茶 (紅茶/綠茶)
HKD38 for one
HKD58 for two