2023-11-20 515 瀏覽
L.D.K. by Ufufu Café (東薈城名店倉) (東涌)東涌達東路20號東薈城名店倉7樓707號舖脆炸大蝦🍤伴蛋黃醬$82隻蝦炸到非常之香脆,而且非常之大隻,蛋黃醬味道香濃,加埋大蝦冇得頂粟米魚餅$55每一啖都充滿着粟米嘅香味,魚餅少少煙煙韌韌咁!正😍九州風海鮮蕃茄意粉$142蕃茄味非常之濃少少酸酸美味咁樣再加埋海鮮連埋一齊食非常之正,佢都有少少辣㗎,不過食唔到辣嘅我都接受到心太軟抹茶芭菲$92呢個直頭芭菲真係值得一讚,抹茶味好濃🍵,面頭嘅心太軟咬落去仲做到留心效果添😝檸檬紅茶$52味道正正常常咁好清新抹茶紅白latte $62抹茶同latte出奇地夾開頭係好大浸抹茶嘅味,後尾又有少少澀味咁🥰,唔會太甜,可以有咖啡嘅味道之餘仲多咗抹茶嘅清新#美食 #香港美食 #美食介紹 #美食博主 #飲食 #飲食推介 #香港 #內地 #澳門#foodporn#foodpics#foodiegram#snapshot#discoverhongkong#delicious#yummy#instafood#foodphotography#eat#eating#香港美食#香港#美食#吃貨人生 #
東涌達東路20號東薈城名店倉7樓707號舖

脆炸大蝦🍤伴蛋黃醬$82

粟米魚餅$55
每一啖都充滿着粟米嘅香味,魚餅少少煙煙韌韌咁!正😍

九州風海鮮蕃茄意粉$142

心太軟抹茶芭菲$92

檸檬紅茶$52
味道正正常常咁好清新

抹茶紅白latte $62

#foodporn#foodpics#foodiegram#snapshot#discoverhongkong#delicious#yummy#instafood#foodphotography#eat#eating#香港美食#香港#美食#吃貨人生 #吃貨 #吃貨日常 #吃 #吃吃吃 #吃到飽 #美食推薦