係機場番工嘅我對東涌一d都唔陌生久唔久都會去行吓outlet同食下飯今次嚟到比較新嘅Sheraton酒店試食野🤩估唔到好驚喜!餐廳坐擁成個機場景觀 今次好好彩坐正窗口位一路食飯一路睇住好開陽嘅飛機升降🛫🛫😍環境方面冇得輸🫶🏻👍🏻👍🏻因為係假日黎 所以有得試餐廳嘅weekend brunch $248前菜方面竟然有得揀我超鍾意嘅Egg Benedict!兩大件 淨係呢個對我黎講已經係主菜份量🤣 整得好好食 流心蛋配上大大塊煙肉 荷蘭汁同English muffin🥰👍🏻Main Course揀左Fish and Chips 都係好大份🤣外皮炸得非常鬆脆入面魚柳非常嫩滑🥹🫶🏻薯條調味充足,不過略嫌唔夠脆🥲失色左少少甜品就係Lime Tart 都係我最愛之一🥰面頭嘅蛋白好香有一陣淡淡嘅青檸味Tart皮出色 入面Lemon Filling都好香濃 ❤️好好食好彩我醒 知道會食唔晒冇叫兩個Brunch咁就叫再一個小食試吓 係餐牌見到好少有嘅牛骨髓Toast $158 即刻忍唔住試吓!賣相好精美,一條長長嘅牛骨髓配兩塊烤得啱啱好嘅多士食落都有淡淡的牛香味 不過女仔來講可能會覺得有啲油膩不過都係一個幾
係機場番工嘅我對東涌一d都唔陌生
久唔久都會去行吓outlet同食下飯
今次嚟到比較新嘅Sheraton酒店試食野🤩估唔到好驚喜!

餐廳坐擁成個機場景觀 今次好好彩坐正窗口位
一路食飯一路睇住好開陽嘅飛機升降🛫🛫😍
環境方面冇得輸🫶🏻👍🏻👍🏻

前菜方面竟然有得揀我超鍾意嘅Egg Benedict!

Main Course揀左Fish and Chips

都係好大份🤣外皮炸得非常鬆脆
入面魚柳非常嫩滑🥹🫶🏻
薯條調味充足,不過略嫌唔夠脆🥲
失色左少少

甜品就係Lime Tart

都係我最愛之一🥰
面頭嘅蛋白好香有一陣淡淡嘅青檸味

好彩我醒 知道會食唔晒冇叫兩個Brunch

賣相好精美,一條長長嘅牛骨髓配兩塊烤得啱啱好嘅多士
食落都有淡淡的牛香味 不過女仔來講可能會覺得有啲油膩
不過都係一個幾得意嘅體驗

總括而言,餐廳水準同環境都出色🤩
不過距離東涌地鐵站就有少少距離大概要行15分鐘或者巴士搭兩個站