2022-11-15 2108 瀏覽
難🉐️地去了東涌 我地又食左好多隻牛啊🐮哩度係一人一鍋 我地揀了壽喜燒同埋涮涮鍋的龍蝦湯底🦞😋哩度嘅壽喜燒係日本正宗嘅做法 味道甜甜的 配牛肉簡直係一流🇯🇵肉肉 蔬菜都索哂啲汁 正正😍而龍蝦湯底都好香 一上枱已經聞到濃濃的龍蝦味 又真係揀🉐️好好 𝚑𝚎𝚎𝚑𝚎𝚎𝚎😄肉肉餐就揀了澳洲純和牛M9任食放題套餐🐮🈶️7⃣️款牛肉 包括和牛M9+ 澳洲安格斯牛肉美國極黑和牛 霜降美國牛小排 霜降美國SRF和牛 上選牛肉 同埋 嚴選美國牛肉豚肉就係熊本白豚🐷其實款款肉都係好高質好食 啲雪花紋好靚 肥瘦啱啱好 肉質好滑 唔會好韌😀😄同埋柯打幾多就嚟幾多 好快就上枱喇😋😉蔬菜方面🈶️好多選擇的喔 蟹柳🦀️南瓜🎃豆腐◻️菇類🍄粟米🌽花生芽🥜皇帝菜等🥬全部都正正又新鮮😊🙂飲品有罐裝汽水 鹹柑桔 百香果蜜 白桃烏龍茶豆漿 種類都算多的喔 覺🉐️🆗🤪😛甜品有Movenpick同埋CocoBerry 嘅雪糕🍦另外和菓子 都真係幾好食 甜甜的 是黑糖味 個皮都幾煙韌👍🏽🟤.同埋值🉐️一讚的是𝚜𝚝𝚊𝚏𝚏 好🈶️禮貌 又有耐性咁咁介紹肉類😊☺️同埋幫手加水同𝚜𝚊𝚞𝚌𝚎時都好細心👍🏽👍🏽👏🏽👏🏽
壽喜燒
龍蝦湯底