2022-05-23 444 瀏覽
🍾環境🍾當日係平日嘅6點半 小編去到已經排長龍啦...🥲大約等咗40分鐘就可以入座⏰店面位置唔算多🪑所以等候嘅時間可能因為咁而比較長⏳但係每個位置嘅空間好充足 坐的好舒服😌裝飾同埋佈置方面真係好靚😍真係覺得自己去咗一轉東京呀!!😆除咗裝飾之外 牆上面仲有好多唔同嘅漫畫、客人嘅回饋同埋漁場台風嘅回覆 ⚜️🎍🎐🖼係依家佢唔到旅行嘅期間去一去漁場台風就好似去咗旅行咁呀!🇯🇵🏯🍜🤓服務🤓頭先講到等待時間都有成40分鐘 但係係等嘅時候員工會比點餐紙我地📄係等嘅同時嗌埋野食🍜員工隨即會係過多陣嘅時候收番點餐紙👨🏻‍🍳入座之後好快就會有野食到🥹相信係佢地收咗點餐紙就會開始準備食物😉小編發現佢地會好細心咁記低變為客人食咩 🤯到時準確咁上菜😋😋小編都發現到有啲留言話女仔黎食嘢唔記得帶橡筋員工會主動借比佢 真係好貼心!!♥️😋食物😋🌟沾麵只會係午市提供, 包括魚介豚骨沾麵、魚介豚骨焙煎黑芝麻沾麵、魚介豚骨番茄海蝦沾麵👨🏻‍🍳🌟拉麵只會係晚市提供, 包括魚介豚骨拉麵、燒海蝦味豚骨拉麵、鰹魚味豚骨拉麵、沙甸魚味豚骨拉麵👨🏻‍🍳🌟可以選擇麵量、醬汁量同埋有冇蔥👍🏻🌟配料方面+$10增量筍, +$10增量紫菜, +$
🍾環境🍾
當日係平日嘅6點半 小編去到已經排長龍啦...🥲
但係每個位置嘅空間好充足 坐的好舒服😌
裝飾同埋佈置方面真係好靚😍真係覺得自己去咗一轉東京呀!!😆

🤓服務🤓

😋食物😋
🌟可以選擇麵量、醬汁量同埋有冇蔥👍🏻
🌟配料方面+$10增量筍, +$10增量紫菜, +$15半熟蛋, +25增量叉燒, +$30 特製腩肉叉燒🍱
🌟飲品方面+$12 可樂/雪碧, +$15 烏龍茶🧃

🤍 燒海蝦味豚骨拉麵 少麵 普通量醬汁 有蔥 $88(🌕🌕🌕🌕/5)
‼️推介‼️
海蝦嘅湯底十分之濃郁🦐加上有唔少蝦仔作為配料 令到呢個湯底更加有層次同更入味⛩
半熟蛋好淋 十分容易入口 如果有多加調味會更加好食🥚🍳
叉燒好有水準 唔係好薄有返一定嘅厚度 同時入口唔會韌🥩🍖
麵方面都係好有咬口🍜如果可以揀面嘅硬度就好啦 因為小編中意食硬身啲嘅麵🫣🫣
對於胃口比較細嘅小編嚟講 少麵嘅份量啱啱好🤗
可惜嘅係晚巿試唔到佢哋嘅沾麵 下次會晏晝再嚟試!😤😤

🤍 鰹魚味豚骨拉麵 普通量醬汁 有蔥 $83(🌕🌕🌕🌗/5)
鰹魚味湯底雖然只係落咗普通糧嘅醬汁 😳但係鰹魚味十分之濃郁🤩
但係鰹魚味嘅濃度有少少蓋過咗豚骨本身嘅味道😰
而其他配料就同上面燒海蝦味豚骨拉麵一樣👍🏻
🚨注意🚨
1️⃣只收現金~💰
2️⃣12:00-16:30 午市先有沾麵食㗎!
3️⃣16:30-22:00 晚市先有拉麵食!
2022-05-16
  • 燒海蝦味豚骨拉麵