2023-11-20 244 瀏覽
食咗三次總結又咸又多味精,食完之後勁口渴,食咗一次下午茶兩次晚市,服務態度差入到嚟好似叫我躝過去個位度咁,然後熱水又要自己浸,有奶茶有咖啡,但係冇鴛鴦,個阿姐講完自己都唔識笑雞絲河入面好少雞絲,過嚟食第二次以為會多番啲,點知仲少咗,雞絲河冇雞絲然後又係味精湯一堆芽菜同埋韭菜真係唔知做乜,佢真係當食客係韭菜咁割,晚市個雞絲河仲要貴多$20就係多咗兩粒蝦餃,隻蝦細到好似一粒麥提莎咁然後啲雞絲都係咁少,成個馬鞍山都冇乜手撕雞可以食,見佢門口有諗住已經唔平應該穩穩陣陣,點知圖片同實物相差好遠不特止,仲要作為一碗好普通嘅河粉都唔合格,不知所謂,成間嘢咁嘅質素居然有人話好食,喺馬鞍山食得多係咪條脷都平民啲,馬鞍山嘅餐廳真係比呢啲垃圾餐廳拖低晒啲質素