火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
火土燒肉Hearth Yakiniku by ATUM 是ATUM Group的第六間全新概念露營主題燒肉餐廳未試過camping 嘅我終於有機會喺繁忙嘅時間下邊感受一下露營氣氛~成餐飯都好滿足,不過時間上未享受得太盡興,因為太多人排隊,員工會提醒你交枱🤣❥熱帶風情海鮮雞尾酒杯酸酸甜甜嘅海鮮杯,將你嘅胃口打開★★★★★❥焼肉煙花蛋糕呢個係全牛~唔食牛嘅朋友仔要留意一下,可以揀返燒肉拼盤,儀式咁重嘅我,表示非常之喜歡,因為有煙花睇🤣❥伊比利亞豬肋條(燒肉汁)食落好香爽爽的★★★★★❥塩蔥牛舌包❥特色果汁氣酒精飲品 白桃&蜜瓜味中意甜飲嘅就要試下啦👍🏻❥月見醬燒飯糰★★★★★★★★★★x100呢個極度推介 食完想追加外邊嘅飯燒到脆卜卜 加埋個蛋漿 口感一流之餘,個味道係勁豐富 🫰🏻必食推介❥雪山冰 菠蘿味飯後甜品 令成餐飯畫上一個完美嘅句號【火土燒肉】位置:火土燒肉 (尖沙咀)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館3樓314號舖@vibemkthk @hearth.yakiniku_atum #露營 #camping #日式燒肉 #燒飯團 #燒肉餐廳 #李諾陶 #lottovi #香港美食

❥熱帶風情海鮮雞尾酒杯
酸酸甜甜嘅海鮮杯,將你嘅胃口打開
★★★★★

❥焼肉煙花蛋糕

❥伊比利亞豬肋條(燒肉汁)
食落好香爽爽的

呢個極度推介 食完想追加

❥雪山冰 菠蘿味
飯後甜品 令成餐飯畫上一個完美嘅句號

【火土燒肉】
位置:火土燒肉 (尖沙咀)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館3樓314號舖

#露營 #camping #日式燒肉 #燒飯團 #燒肉餐廳 #李諾陶 #lottovi #香港美食分享
月見醬燒飯糰
2023-09-15