餐廳: 富山麵家
資訊:

知道銅鑼灣有間拉麵店成日會同啲卡通人物聯乘,今次輪到Kuromi😽 成個Kuromi系列有3款拉麵、2款小食同2款特飲,每款都有不同大小嘅可愛Kuromi造型,睇得又食得,Kuromi fans 見到一定好開心😸🍜我揀咗 #特製牛奶拉麵,本身諗住特別啲或者冇咁鹹,但其實都係類似平時食拉麵嘅湯底,係冇牛奶嘅甜味😹 不過隻 #半熟蛋 同舊好似牛腩嘅 #豬軟骨 就好好食🤤,只係份量有啲少🥲 而朋友叫嘅 #特製黑醬油拉麵,配料係一樣,只係湯底唔同,佢話都好食~🍢小食方面,我哋叫咗上面有塊Kuromi曲奇嘅 #明太子章魚燒,加埋啲明太子醬一齊都幾好食😋 不過我將塊曲奇連埋啲木魚一齊食就變咗怪味🤣 (大家千祈唔好學🤭)好可惜,我最期待嘅紫薯味蒸包竟然賣晒….本当に残念ですね🥺🥹😭 唯有影menu當食咗🤦🏻‍♀️

特製牛奶拉麵 & 特製黑醬油拉麵
特製牛奶拉麵