2022-09-27 179 瀏覽
週未放假入東涌遊玩一日,搵到間好正既西式扒房,環境超靚,配無敵大海景,仲可以望到赤臘角機場同飛機起飛,好悠閒咁享受一頓午餐,真係一件賞心樂事!餐廳逢星期六及日供應週未早午餐,二百幾蚊既價錢有呢個享受好超值。週未早午餐包前菜、主菜及甜品,今次揀左Egg Benedicts 煙肉蛋松餅同Fish & Chips 炸魚薯條,朋友就叫做個burger。前菜 :  Egg Benedicts 煙肉蛋松餅Poached egg 切開流出鮮橙蛋黃,蛋香極濃,煙肉有煙燻香味,配上松露醬汁香溢四射。主菜 : Fish & Chips 炸魚薯條魚塊炸得香口鬆脆,魚肉香滑多汁,薯條都條條都好脆,品質好好。American BLT漢堡扒充滿煙燻香味,生熟程度剛剛好,肉質鮮嫩保持juicy。食埋個甜品就覺得好滿足。環境同食物都一流,下次必定會再來!

前菜 :  Egg Benedicts 煙肉蛋松餅

主菜 : Fish & Chips 炸魚薯條

American BLT

食埋個甜品就覺得好滿足。環境同食物都一流,下次必定會再來!
2022-09-24