餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

又唔小心押韻左lol 黎到呢間人氣coffee shop,2點黎到都大排長龍!坐出面唔洗等,同埋可以涼下海風,不過就要用紙杯紙碟🥺🥺————————🔸黑芝麻戚風蛋糕 $52個戚風蛋糕好濕潤鬆軟!最出色係個奶蓋,淡淡既黑芝麻味,甜度低,仲要好輕身!上面仲灑左d杞子同唔知咩碎😂食食下奶蓋又有d杞子既甜,完美地將中式食物融入左西式甜品入面🤩評分:🌕🌕🌕🌕🌖-🔸日本煙燻手撕豬肩肉漢堡 $168超 好 食🤩豬肉本身好juicy,仲有牛油果肉同牛油果醬,上面加隻太陽蛋,成個組合真係勁夾。個包又事先烘過,入面又搽左醬,加埋個包真係畫龍點睛😍😍評分:🌕🌕🌕🌕🌕-🔸大蝦番茄醬手打意粉 $128意粉相比之下就比較失色。番茄醬食到番茄蓉,酸酸甜甜幾開胃。但個意粉比較普通,唔夠嚼勁。大蝦就幾彈牙,煎得好香👍🏻評分:🌕🌕🌕🌕🌑-🔸Milk Chocolate $45朱古力偏苦,甜度較低但都唔錯,不過我覺得唔夠濃郁。評分:🌕🌕🌕🌖🌑
————————
🔸黑芝麻戚風蛋糕 $52
評分:🌕🌕🌕🌕🌖
🔸日本煙燻手撕豬肩肉漢堡 $168
評分:🌕🌕🌕🌕🌕
🔸大蝦番茄醬手打意粉 $128
評分:🌕🌕🌕🌕🌑
🔸Milk Chocolate $45
朱古力偏苦,甜度較低但都唔錯,不過我覺得唔夠濃郁。
評分:🌕🌕🌕🌖🌑
黑芝麻戚風蛋糕