餐廳: 金記冰室 (都會駅)
資訊:

2023-10-01 352 瀏覽
十點鐘收工,九點鐘入去無乜人,個男主管或經理,已經同你講,話十點鐘收,到我就食完時,個男主管或經理九點半已經叫你埋單,食食下嘢我已經配合出去埋單了,但個收銀一路埋數,但係就叫我喺面前一路等佢,等完佢後,我埋完單返去再食埋淨低嘅食物,都未食完,個男主管或經理就想收走我啲食物,又吹我埋單,其實我已經畀咗錢,亦有同佢講俾咗錢,跟住個男主管或經理直情去同收銀講,叫收銀再過嚟叫我畀錢,我畀錢嘅時候,佢兩個都見到我,喺佢地面前畀錢,兩個都發雞盲,又唔睇單,淨係識四圍追人畀錢,完全冇理,亦都冇睇,第一次同我講時,我已經立即畀錢了,食到食得唔安樂,佢哋起碼吾同時間吹咗我三次畀錢,唔好意思一句都冇,走咗去,食物已經唔係特別好食,仲要服務咁差,真係差差差
2023-09-28