2021-04-09 372 瀏覽
以後都唔再幫襯呢間我同朋友起4月8日4:30決定食呢間首先reception 企左陣都冇人serve (如果唔係行得攰都唔入)自己入去坐底後落order ,果陣女待應態度悔氣好似唔想答你咁。當中問佢拎餐具 佢一句聲都唔出好奇怪食完正問佢上甜品女待態態度好似你爭佢錢咁,到最後埋單其實個場果陣冇咩人要serve 但就成日舉手冇人理 , 女待應原來玩緊電話!埋完單多謝都冇句!我成餐飯都冇聽過一句禮貌說話,我係客人講唔該仲多過佢地!我地好似黎受氣咁!我第一次遇到服務咁差要寫食評!如果茶餐廳我會覺得正常,其他餐廳好客忙 我都ok!但呢度唔係囉 佢地好得閒 但就好似唔想做咁我食過佢地其他分店都唔係咁 待應唔應人真係好差 我以為佢地唔識講野
以後都唔再幫襯呢間
我同朋友起4月8日4:30決定食呢間