2021-12-30 351 瀏覽
Red lobster次次經過都要等位,今次咁啱唔駛等,就入去食一個豐富嘅龍蝦大餐。頭盤叫咗半打生蠔👌🏻,size 2,真係比較細隻,唔算好出色,不過都算新鮮嘅。另外叫咗一個龍蝦湯👍🏻,都好對板,好重龍蝦味。我哋咁啱安排咗喺龍蝦水缸隔離,咁一定要叫一隻活龍蝦啦。叫咗一個芝士醬炒意粉伴龍蝦👍🏻,一磅重。龍蝦真係好新鮮,肉唔算好多,不過兩個人就好夠食,意粉炒得有啲乾,不過整體味道都好食嘅。最後叫咗一個新英格蘭海鮮鍋👍🏻,意粉同埋海鮮喺蒜香白酒入邊煮,非常好食。配菜揀咗焗南瓜,同埋黑松露薯條,兩款都好好味。******************************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食評分 : 7/10簡評 : 食物好食,不過所有員工嘅主動性,同埋服務態度,可能仲衰過茶餐廳,叫極都冇人,上菜超級慢,真係要好好檢討吓
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食
評分 : 7/10