西貢海灣會燒烤大王

Beach BBQ King
2024-04-08 186 瀏覽
復活節假期第一日入咗嚟西貢燒烤,我哋大約一點半嚟到 ,成個場應該坐到幾百人,入座率得二成,都好冷清下,不怪得新聞話啲人北上消費,本港食肆冷清。入到去坐低, 開咗個燒烤爐之後,就自己攞嘢食 ,餐廳嘅食物正常味道,最好味應該係個豬頸肉😋。😌值得寫呢篇食評嘅係因為啲服務員,佢哋真係一絕😒,企喺門口嘅阿姐服務員串咀到爆,用"指揮嘅態度"去叫顧客買咗票先,完全冇服務質素可言😡。跟住坐喺燒烤場內有一個服務員,類似係負責包好啲炭,同埋執好啲枱+ 負責起好個bbq爐 ,佢見我哋個bbq爐燒嘢食嗰陣比較大煙就過嚟望,用極不友善 ,接近係指責你嘅態度😤,喺度話我哋做乜燒嘢食咁大煙, 大大聲咁 exactly 講 :「咁大煙點樣燒嘢食?!🤬」 跟住指指點點咗一輪之後 ,就走開咗 ,態度真係奇差,令人O曬嘴😨。不久我聽到隔離枱啲嬸嬸坐低咗冇耐,就好勞氣話出面服務員,又係話其差態度, 直情想鬧佢咁濟 😟。呢間嘢其實食物係冇問題,配套亦ok,位置都ok,唯一差嘅就係服務員, 畀人人印象非常之差,佢哋真係有好大嘅進步空間囉😂, 真係唔知係唔係老細有默認咗佢哋要咁樣服務 🤭🤐。 其實bbq場都 接近 無服務可言,通常
其實bbq場都 接近 無服務可言,通常所有嘢由拎食物開始已經係自助,真係唔明點解會俾人咁嘅印象🤨。
三個人(兩大一細),九百蚊埋單,都唔係好低消費啫, 要咁樣受氣唔多值囉。