2012-12-05 37 瀏覽
係街俾人塞傳單而見到呢間嘢,見幾好就去試下..入到去,個待應問完我地幾位之後竟然無啦啦走咗去=='咩料..最尾另一個待應先走過泥再問多一次我地幾位..睇完食乜之後就㩒果個Remote叫人泥落單..點知㩒極都冇人泥=='最後有個待應經過就叫咗佢泥落單..點知成個落單過程佢極差態度..我地叫咗牛肉面,溏心蛋鹵肉飯便當,鹽酥雞同熱棉花糖朱古力..嘢食好快就到曬..牛肉面-味精多,似公仔面湯粉..溏心蛋鹵肉飯便當-鹵肉只係普通貨色,紅蔥頭落得唔夠..溏心蛋有水準鹽酥雞-普通貨色..但都ok.熱棉花糖朱古力-好濃..保守估計咁細杯野最小落左四大匙朱古力粉=='正呀~埋單果陣我再一次㩒個Remote..㩒完個埋單制吾洗一分鐘就有個待應過咗泥埋單..落單就叫極唔泥但係埋單就咁快=='呢間嘢主打係甜品..但係我地今次係食Lunch.所以冇試到.下次先試..總結:呢間嘢食甜品ok,正餐就吾掂..有啲貴,服務有好大改善空間.
係街俾人塞傳單而見到呢間嘢,見幾好就去試下..

嘢食好快就到曬..
牛肉面-味精多,似公仔面湯粉..
牛肉面
溏心蛋鹵肉飯便當
鹽酥雞-普通貨色..但都ok.
鹽酥雞
熱棉花糖朱古力