餐廳: 柏景餐廳
資訊:

2010-06-21 49 瀏覽
千揀萬揀揀左響柏景食lunch buffet未到12點就黎左,出面個實Q姐姐好好,同我地講可以響出面坐下先侍應帶我地入去果陣即刻望望有咩食個人覺得款式都幾少好食壽司:幾多款揀起馬夾起唔會散哂先,好過前幾日食既大吉放題三文魚刺身都幾好食,幾新鮮燒羊脾:幾好味配埋佢提供既汁好好食Haagendaz雪糕:講好食又點少得呢樣!!有5隻味:士多啤梨,咖啡,夏威夷果仁,呍呢拿,仲有一隻唔記得沙律:有好多唔同種類既蔬菜揀仲有6款沙律醬!!同時都唔會食咁多款,今日一次過試哂個人幾鍾意意大利汁普通朱古力噴泉:其實呢樣真係好難唔好食但係得兩款野揀:棉花糖同菠蘿真係有少少失望日式萵麥麵:可以自己揀幾多配料仲有無限冷麵汁供應唯獨麵有d唔夠彈牙!唔好食甜品:蛋糕普通到同一個新手整既冇分別正常既係得藍莓cheesecake同焦糖布丁最過份既一個甜品(連名牌都冇)係同朱古力醬冇分別一堆朱古力醬加塊朱古力就可以當係一份甜品?炒雪芭更加冇野講,睇相都知炒完同冇炒冇分別,而且賣相仲好唔吸引由於熟食唔係咁吸引,所以冇乜點食,不能評價野飲方面,有冷熱紅茶同coffee,仲有檸檬,奶,糖水任加對呢間野既食物有少少失望但侍應既服
千揀萬揀揀左響柏景食lunch buffet
侍應帶我地入去果陣即刻望望有咩食

個人覺得款式都幾少

好食
壽司:幾多款揀
起馬夾起唔會散哂先,好過前幾日食既大吉放題
三文魚刺身都幾好食,幾新鮮

燒羊脾:幾好味
配埋佢提供既汁好好食
Haagendaz雪糕:講好食又點少得呢樣!!

沙律:有好多唔同種類既蔬菜揀

但係得兩款野揀:棉花糖同菠蘿
真係有少少失望

日式萵麥麵:可以自己揀幾多配料
仲有無限冷麵汁供應

唯獨麵有d唔夠彈牙!

唔好食
甜品:蛋糕普通到同一個新手整既冇分別
正常既係得藍莓cheesecake同焦糖布丁
最過份既一個甜品(連名牌都冇)係同朱古力醬冇分別
一堆朱古力醬加塊朱古力就可以當係一份甜品

炒雪芭更加冇野講,睇相都知
炒完同冇炒冇分別,而且賣相仲好唔吸引

由於熟食唔係咁吸引,所以冇乜點食,不能評價
野飲方面,有冷熱紅茶同coffee,仲有檸檬,奶,糖水任加

對呢間野既食物有少少失望
侍應既服務真係值得一讚