2024-04-06 906 瀏覽
啱啱去完食中午buffet lunch突然下晝1:30成間餐廳停電,用餐時間由12點食到2:30,中途停電而酒店亦都未能夠即時維修到服務。心諗你收我$360但係中途停電係咪應該要俾discount或者比優惠?點知埋單嘅時候,佢竟然比半價我哋,仲要經理好有禮貌唔好意思咗好多次,仲俾返張卡片我話下次俾優惠我哋。我哋已經唔係第一次嚟喇,佢哋嘅食物質素都幾好同埋價錢合理啦,咁我哋已經第四次嚟啦都係值得一去嘅地方,因為服務態度都幾好啲,工作人員又識做。今時今日香港真係要比心機去改变自己,努力改善服務同質数,因为真係有人睇到同值得友持!希望多一点人友持肯努力去改善既服务的人。.一

• 自助餐