店舖本身已經非常之窄,坐得勁唔舒服和食物都好一般都算,但店員(應該系老闆娘)態度真的非常惡劣,叫錯野食問佢可唔可以幫忙轉一轉,佢就即刻嚟一句話你叫咗依個喎,搞到好似個客人係錯咁樣,咁我就問佢可唔可以幫我轉一轉呢如果唔得都冇所謂嘅,佢就話廚房好忙唔好搞咁多嘢啦,仲要係咁同啲熟客傾偈,其實你真係有諗過去處理呢件事我都可以接受,但唔係搞到好似我錯咗抵死咁囉,想食餐飯都可以食到咁不爽我相信都冇邊幾個客人接受到,可能係個老闆娘賺夠,覺得你嗰幾十蚊根本就唔自在,咁你當初都係靠嗰幾十蚊開始慢慢賺起嚟㗎啦,但如果佢係啲咁嘅服務態度咁嘅狀態咁不如早啲退休啦⋯⋯講真果句,就算你煮得幾好食都唔會有人想去食第二次。真係俾錢買難受!