嚟呢間食過幾次嘅泰國嘢食,午餐嚟巡遊午市套餐 $75.1個好抵㗎 !不過今日嗌嗰個冬陰功蝦米線覺得份量有啲少,個碗好似同以前有啲唔同今日食好少少,當係做完嘢新年錢辛苦慰勞嘅一餐😊有半粒烚蛋,四個豆卜,四片魚片,三隻雪蝦嗰粒蛋幾香濃好味,平時唔鍾意食蛋黃嘅我都食咗 陡坡都好厚實唔會好空氣空虛嘅感覺,朔左啲湯好正果下就真係好普通,不過都預咗,食咗落去都冇咩感覺嘅細細隻魚片反而幾彈牙好味 $138.5隻海南雞賣相好靚!而且質素非常好,睇落好新鮮有四至五件雞胸!兩個人分嘅話都唔夠喉㗎🙈加上我哋本身早上冇乜食嘢 食午餐呢個時候已經好肚餓我主公雞胸!朋友話呢度連啲雞皮都好爽口好味鳳爪唔夠辣少少酸不過午餐加$28都幾抵!都幾大碟因為食極都原來有如果一個人食嘅話應該好滿足,兩個人食都覺得多底下仲有好多洋蔥同埋蘿蔔絲 菜菜掙扎之下$138嗌咗兩隻燒大虎蝦 上枱勁靚仔,覺得好大隻不斷打卡,但係原來切完啲學都唔係好多肉 相信就算飽咗都食到嘅份量🙈真係要努力啲搵錢先可以食好西🤣🤣濕炒肉片河比想像中好靚仔! $75.1個午餐石超值!佢係闊身嘅河粉非常之特別,而且有勁多肉片同埋蔬菜配!西蘭花同埋蘿蔔片,而且有兩種
嚟呢間食過幾次嘅泰國嘢食,午餐嚟巡遊午市套餐
今日食好少少,當係做完嘢新年錢辛苦慰勞嘅一餐😊
有半粒烚蛋,四個豆卜,四片魚片,三隻雪蝦

嗰粒蛋幾香濃好味,平時唔鍾意食蛋黃嘅我都食咗
陡坡都好厚實唔會好空氣空虛嘅感覺,朔左啲湯好正
果下就真係好普通,不過都預咗,食咗落去都冇咩感覺嘅細細隻
魚片反而幾彈牙好味
$138.5隻海南雞賣相好靚!而且質素非常好,睇落好新鮮
我主公雞胸!朋友話呢度連啲雞皮都好爽口好味
鳳爪唔夠辣少少酸
不過午餐加$28都幾抵!都幾大碟因為食極都原來有
如果一個人食嘅話應該好滿足,兩個人食都覺得多
底下仲有好多洋蔥同埋蘿蔔絲 菜菜
濕炒肉片河比想像中好靚仔! $75.1個午餐石超值!佢係闊身嘅河粉非常之特別,而且有勁多肉片同埋蔬菜配!西蘭花同埋蘿蔔片,而且有兩種菇,係雞髀菇同埋另一種唔知咩菇,非常足料勁好味

$188嘅燒羊假都非常之好味,唔好睇佢嗰張長長哋好似好核突,但係原來好好味!想講呢度餐廳嘅醬汁調味都做得非常之好,泰國嘢就係好多唔同嘅醬料,而且用咗好多天然香料香葉去調製
呢間做得非常出色
羊架唔會太多不必要嘅肥膏
超值
抵過虎蝦

呢度嘅環境超級好,猶如置身於高級餐廳,而且服務非常殷勤,好多都係地道嘅泰國人或者混血兒☺️令人好有親切感