2021-05-15 2238 瀏覽
喺YouTube度睇到有人介紹BBQ自助餐大致上知道今晚會食到啲乜嘢,亦都知道呢度款式係唔多主要貴精不貴多。訂咗位準時七點到達依家天氣都開始好熱坐出面其實都真係幾辛苦,去到想去個廁所但係成間餐廳女厠只係得一格🙉等咗兩個人先去到,我問侍應會唔會可以去酒店其他廁所🚽?佢嘅答案係目無表情講咗一句:得呢個廁所🥲 咁大間酒店得壹個廁所🚽?平時酒店都會有一啲廁所俾訪客用啦,我唔介意行去其他樓層去,但係佢嘅回覆就係得呢個廁所🙂其他侍應個感覺同茶餐廳阿叔冇乜分別,完全想像唔到係中環酒店嘅水平,對答亦都非常奇怪食物方便完全超級失望,燒烤自助餐我希望可以食到熱辣辣燒烤嘅食物,結果食到嘅食物都唔夠熱,肉類方便主要有牛豬羊,三樣我都覺得唔好食只係食咗一小片,片皮鴨亦都好一般,我老公叫我可以唔使食雞翼我都唔相信因為雞翼好難煮得難食,結果真係幾難食🥲 甜品嗰張枱係幾靚嘅,但係味道全部都超級一般,而且普遍自助餐都會起碼包一杯飲品,呢度係冇嘅要就俾錢啦買單一位都差唔多$650,其實我真係冇乜食過啲咩,我開頭expect呢度係貴精不貴多嘅BBQ自助餐,結果係款式唔多之餘味道亦都欠佳,真係超級失望🙍
喺YouTube度睇到有人介紹BBQ自助餐

訂咗位準時七點到達