朋友就來生日,知道佢鐘意吃韓燒🔥🥩叫咗個CP值勁高既「一級五花肉套餐」,牛肉高質,可以試到4款牛1款豬肉,食肉獸朋友好開心😍款式,我哋3個朋友去食份量岩哂😆😍套餐包括🐮和牛牛五花、🐮一級五花肉、🐮安格斯牛肉、🥩牛小排、🐠一口鱈魚肉、🐤蘋果汁雞肉、🐮生牛肉石鍋飯、🥔薯仔排骨湯、海鮮煎餅🫓✨✨仲有烤芝士🧀 & 🥚蛋漿 & 🥗韓式前菜都可以任添任食,大飽口福🤩✨✨和牛牛五花(大堆👍🏻超正)🔥呢款肉好高質✨和牛口感軟腍,入口充滿和牛感既油脂,油脂爆多,真係好正,燒烤到全熟口感都係非常之軟腍👍🏻✨安格斯牛肉😍含有較多油脂,燒烤過後肉質仍然保持軟嫩✨牛小排牛小排肉質扎實,真係甘香味撲鼻呀,好味呀🐽五花肉好厚身,包菜🥬吃法非常之正肉質非常軟嫩,烤到微微焦香,韓式食法,包生菜食減少油膩感,再加配菜及泡菜、韓式辣醬一大啖擺入口超滿足🐮生牛肉石鍋飯一上枱見到好吸引,生牛肉好正,由店員攪拌飯後牛肉已變熟,但係肉質仍然非常嫩🥔薯仔排骨湯、海鮮煎餅🫓2款食物都好味🤤
朋友就來生日,知道佢鐘意吃韓燒🔥🥩

✨✨和牛牛五花(大堆👍🏻超正)🔥

✨安格斯牛肉
😍含有較多油脂,燒烤過後肉質仍然保持軟嫩

✨牛小排
牛小排肉質扎實,真係甘香味撲鼻呀,好味呀

🐽五花肉好厚身,包菜🥬吃法非常之正
一大啖擺入口超滿足

🐮生牛肉石鍋飯

🥔薯仔排骨湯、海鮮煎餅🫓
2款食物都好味🤤
  • 和牛牛五花