餐廳: 沙田凱悅酒店咖啡廳
資訊:

2024-03-20 287 瀏覽
第一次嚟呢間酒店食buffet,環境好寬敞,人手都好足,食完一碟好快就會幫忙收碟👍沙律、火腿&芝士都好多款,而且夠新鮮🥗而我就好快去左拎海鮮&刺身,種類繁多,有凍蝦、帆立貝、好多膏嘅龍蝦、蜆、吞拿魚、三文魚同帶子,每樣水準都唔錯😋熟食方面,中式、西式都有齊,中式最hit嘅有紅燒花膠同鮑魚,仲有入口溶化嘅東坡肉,當然唔少得車仔麵、老火湯、臘味飯、原條清蒸石班、燒味、鵝掌等,每樣食少少都好夠飽🤩西式嘅有意式雲吞、鱈魚、pizza、羊架、德國腸、羅宋湯、即切豬手,仲有一大盆西班牙海鮮炒飯,夠晒吸睛🤤甜品有不同款嘅切餅,有我愛嘅鯛魚燒、pancake & 雪糕、麵包布甸等,算係甜蜜的句號🥰最後食返d生果解下膩,超滿足🧡*重點推介:每半個鐘都會推出特別款,6:30PM有 焗牛油果配鮮蝦&柚子芝士醬,熱辣辣好香濃芝士味🧀7:00PM就係火焰芝士焗龍蝦,都幾大隻又彈牙,仲食到好多膏🦞7:30PM有肉質粉嫩嘅炭烤斧頭牛扒,好腍身易咬🤤

*重點推介:每半個鐘都會推出特別款,6:30PM有
焗牛油果配鮮蝦&柚子芝士醬,熱辣辣好香濃芝士味🧀

7:30PM有肉質粉嫩嘅炭烤斧頭牛扒,好腍身易咬🤤