最近想食放題,發現好多鋪頭都會set左時段,630,830一節節咁,想7pm食都吾系咁易🙈不過呢間放題好好🤩想bk幾點就幾點,食2個鐘👍🏻放題當然吾少得刺身🤤一睇個擺盤已經相當吸睛🤗刺身種類豐富,有比較少見既泰式虎蝦,蝦味比甜蝦更濃郁😋加埋個泰式醬,食落有啲酸辣,層次豐富😂海膽新鮮,好creamy😇👍🏻另外又有炒蜆,東風螺食,店員見吾夠濕紙巾就主動比我地,好貼心😊耐吾耐又會幫我地換碟,仲換左2次,好誇張,食放題都會換碟😂平時食放題邊有人理呢啲,放低野食就走左,所以呢間服務一流,好細心👍🏻😚仲有我罐野飲飲曬,正想出去攞既時候,個店員已經遞上一罐新既比我😂好誇張榴槤炸彈外皮煙韌,入面系流心🤤埋枱個陣熱辣辣👍🏻芝麻雞翼🐥炸得岩岩好,外皮夠脆之餘,入面仲系juicy,肉質嫩滑😇串燒 - 翠玉瓜吾似其他鋪頭預先整定,搞到啲野食凍左🙈上枱個陣仲有煙出,落左少少孜然粉調味,冇咁dry之餘又吾會燒到干真真🤗😋鋪頭服務超好,好細心😚野食種類豐富😋冷盤 熱盤 串燒 火鍋 小食 炸物 甜品 樣樣都有食物質素好好👍🏻食得出系即叫即整,廚師有用心 價錢同其他鋪頭相約,甚至仲平少少,所以CP值好高,一定會複桌🤣

放題當然吾少得刺身🤤
刺身

榴槤炸彈
外皮煙韌,入面系流心🤤埋枱個陣熱辣辣👍🏻

芝麻雞翼🐥
炸得岩岩好,外皮夠脆之餘,入面仲系juicy,肉質嫩滑😇
串燒 - 翠玉瓜
吾似其他鋪頭預先整定,搞到啲野食凍左🙈
鋪頭服務超好,好細心😚
食物質素好好👍🏻食得出系即叫即整,廚師有用心
2022-07-16
刺身