餐廳: 魚米 (濕地公園商場)
資訊:

2022-07-19 105 瀏覽
朋友約左夜晚去附近嘅沙灘排球場玩沙排、閃避球。玩之前去Wetland Season Park 睇下有咩食,見魚米冇乜人,同埋聽講佢個米線湯底幾好飲。-魚蛋魚片鮮魚湯米線 $37.00湯底鮮濃,魚片同魚蛋都好彈牙,而且有魚香,米線爽滑,大大碗,好夠飽。-蜜汁豬扒菜飯+熱柚子蜜 $53.00豬扒厚身,唔韌,煎得好香但冇乜蜜味,啲飯有啲腍,冇咬口。柚子蜜正正常常,感覺就係自己喺屋企用韓國出嗰啲沖嘅柚子蜜咁。食物質素中規中矩,但服務就真係麻麻,就咁放低碗野喺枱面就行開,都唔問下邊碗/碟野喺邊個嘅。

-魚蛋魚片鮮魚湯米線 $37.00

-蜜汁豬扒菜飯+熱柚子蜜 $53.00