餐廳: Dazzling Cafe (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-08-04 388 瀏覽
下午時段成間餐廳 得幾枱客, 阿女見到粉紅色好鍾意揀咗呢度食1) 一入去招呼都冇 第一句就同客講限時! 咁嘅開場白😮2)坐低 室外座椅張粉紅色絨布 梳化 有好多污漬 應該係食物或飲品污漬!😫3) 睇緊餐牌之際 又走埋嚟同客講 每人最少要一杯嘢飲或者叫餐。。 我仲諗住叫一個餐加小食。 因個女太細個根本食唔到一個餐或者飲咁大杯嘢飲( 佢哋飲品比一般大) 加小食都唔得,冇體諒餘地。。4) 整個用餐過程 冇服務,食完嘅嘢都冇拎走 直至叫埋單但真心講一句佢哋嘢飲都好飲 其實佢哋嘅食物係ok嘅尤其是帶子意粉係好食。

1) 一入去招呼都冇 第一句就同客講限時! 咁嘅開場白😮
4) 整個用餐過程 冇服務,食完嘅嘢都冇拎走 直至叫埋單