2023-01-22 885 瀏覽
個日係朋友生日,有啲事所以要係番佢住個區食生日飯。一search OpenRice,就見到Good Times,餐廳裝修好好(個下仲諗緊有無search錯地區😂),所以即刻就Book 左枱。生日當晚去到餐廳好開心,因為見到餐廳室內氣氛比睇到既仲要好,同埋staff既態度都好friendly。佢地見到我買左蛋糕,好快都問我洗唔洗雪入雪櫃。之後同朋友都叫左同一個扒餐,味道同質感都好好,比起自己係市區食過既同價餐廳都要好食。食完dinner,叫餐廳起蛋糕。送到上枱個陣,突然發覺蛋糕隔離多左條特別既生日蠟燭。我同朋友都好surprise,食完飯,我都特登去多謝佢地同埋傾左陣計。平時我都唔會寫評論,但真係多謝staff既幫忙,令我同朋友都食得開心。(原本諗住年三十晚出好,唔洗拖到過新年。結果呢😂😂希望睇到既朋友同餐廳staff都新年快樂)另外,影左既相全部都有我同我朋友,所以就唔po相了。

要好食。

食完dinner,叫餐廳起蛋糕。
送到上枱個陣,突然發覺蛋糕隔離多左條特別既生日蠟燭。

另外,影左既相全部都有我同我朋友,所以就唔po相了。

2022-12-23
生日