📍喬木 | 元朗區.已經第二次黎呢個舖頭食dinner☺️,店員建議whatsapp預約,見到店內雖然只係得一位店員,但態度非常友善,會不停幫客人加茶,又或者問下客人啲野食好唔好食咁~ 所以今次決定再次encore!!!.落單後,會有啲小吃(青瓜)食下,非常開胃🤣今次叫左兩個唔同既定食試下~😋定食方面,除左主菜之外,仲會有麵豉湯,迷你烏冬,茶碗蒸,漬物,三點前菜,任加既白飯,同埋甜品🤣1️⃣ 塩燒厚切牛舌係咬落去比較彈牙既牛舌,但冇牛膻味,配埋醬黎食真係好正☺️☺️2️⃣ 碎蛋沙律醬炸雞啲碎蛋都有啲咬口,炸雞既火喉啱啱好,外脆內軟,送飯一流!忍唔住加左飯了,加飯都會重新加上飯素~麵豉湯方面,非常足料,有兩隻蜆喺入面🤤🤤迷你烏冬好彈牙爽口,滿足左又想食飯兼食麵既朋友仔🤣茶碗蒸就同出面有啲唔同,係比較稠身,有好香既蛋味,仲有隻細細的蟹腳😆當食曬所有野後,店員就會問下想食咩甜品~甜品方面有好幾款選擇,蛋糕方面就要加$12我哋一行二人揀左士多啤梨布朗尼cheese cake,同埋普通cheese cake,兩個都好好食,cheese cake非常滑,好香芝士味同埋唔會過甜,餅底都非常鬆軟🫨🫨總結: 服務好、
📍喬木 | 元朗區

落單後,會有啲小吃(青瓜)食下,非常開胃🤣

今次叫左兩個唔同既定食試下~😋

1️⃣ 塩燒厚切牛舌

2️⃣ 碎蛋沙律醬炸雞

麵豉湯方面,非常足料,有兩隻蜆喺入面🤤🤤

迷你烏冬好彈牙爽口,滿足左又想食飯兼食麵既朋友仔🤣

當食曬所有野後,店員就會問下想食咩甜品~
甜品方面有好幾款選擇,蛋糕方面就要加$12

總結: 服務好、誠意滿滿、好食既餐廳,絕對可以再次encore~~~~