2024-04-18 145 瀏覽
同🐻仔唔知食咩好,行行吓見到依間唔錯,上網睇個評論都好似幾好😚,於是我哋就入去試吓!餐廳燈光係黃燈,坐係個窗口隔離,望到少少海,都好有feel❤️!我哋叫咗個二人餐($488),包咗前菜、主菜、甜品同飲品。-🍴前菜(雜菜湯🍲 & 意大利牛肉丸🐮)雜菜湯會飲到薯仔蓉🥔,唔係求其貨色,不過所謂嘅雜菜,其實只係三色豆🙊。亦都會附有一片蒜蓉包,都頗脆口,可以點湯食👍🏻!而意大利牛肉丸係用茄醬🍅做基底,食到係牛肉碎,調味都幾好食!-🍴主菜 (惹味烤雞軟薄餅卷🌯)烤雞同埋薄餅卷分開兩個碟呈上,烤雞會放在鐵板上,附有3️⃣種醬汁,分別係茄醬、乳酪、牛油果醬🥑。食法同片皮鴨有啲相似,薄餅卷捲住烤雞同埋三色椒,可以令到味道更加豐富,更加有層次😋!-🍴主菜(澳洲烤羊扒🍖) (+$58)烤羊扒🐑都幾大份,我哋揀咗五成熟,外表烤得頗香,餐廳都考慮到可能比較難切,亦會提供比較利嘅刀🔪比食客使用。隔離亦都有沙律🥗,可以減少油膩嘅感覺。-🍴甜品 (朱古力蛋糕🍫🍰)朱古力蛋糕偏乾身,朱古力味唔算重,隔離會有一球雲呢拿雪糕🍨,可以蛋糕加埋雪糕一齊食!-🍴飲品(凍檸檬茶🍋)
🍴前菜(雜菜湯🍲 & 意大利牛肉丸🐮)
🍴主菜 (惹味烤雞軟薄餅卷🌯)
🍴主菜(澳洲烤羊扒🍖) (+$58)
🍴甜品 (朱古力蛋糕🍫🍰)
🍴飲品(凍檸檬茶🍋)
2024-04-14
$300.5 (晚餐)
  • 惹味烤雞軟薄餅卷