2022-06-13 264 瀏覽
極度難食及可怕😱🏴‍☠️所以要寫食評提醒下大家。叫咗個黑豚肉蝦湯麵,嚟到未食就發現豬皮上有多粒黑點,外表可怕。諗落唔對路,於是即刻問職員係咩嚟。佢拎咗去廚房話問一問,之後出嚟話換過另一份俾我,但再冇任何解釋說明那些黑點是何事。(睇嚟係真係有問題)之後我驚佢哋會俾返同一份豬肉,所以問佢可唔可以轉另一個餐。之後換咗個同樣價錢嘅炒貴刁。errrr賣相超級一般,而且全部炒燶晒lol。但由於趕時間同費事麻煩佢哋,就咁算數,費事再換。食咗三分二,實在哽唔落,燶晒太難食。呢個炒貴刁完全係差過普通茶餐廳嘅乾炒牛河100倍。冇咩材料之外,蛋同椒都係全部炒到黑晒😟大概一年前食過幾次,嗰陣還可以。但估唔到依家會落到如此糟糕的地步。$78再加一,80幾蚊個lunch居然可以咁差😳今次嘅經驗完全警惕我未來不會再幫襯佢。可以blacklist🏴‍☠️

2022-06-13