2010-10-10 420 瀏覽
之前已經聽說過D間餐廳,不過自己住左D到3年幾都未去過!今日早起身帶狗去散步就同老婆,不過散步順道食野啦,就想起D間野啦我去到剛剛開門不久,無咩冷氣,個老闆都好醒馬上開大D,馬上要左2支青島涼下~正。(由於我唔係坐外面SO狗狗要入袋之後叫左2個餐,1個印度炒飯,1個羊肉咖哩,2舊印度什菜咖哩角試下1.初初係一個蕃茄餐湯同個印度什菜咖哩角,蕃茄餐湯有少少香草味同歐洲的蕃茄餐湯有點不同的感覺,可能係印度用的香草吧,至於個印度什菜咖哩角熱呼呼的,外面的皮有點印度烤餅FEEL,手起刀落切開係一D什菜咖哩,食落味道不錯不過由於比較餓食完都忘記了拍照2.威化椒餅-個餅好香脆,有芝麻味同一D香蔥味道,加上那個徹醱的沙津醬,十分開胃3.印度炒飯-普通的一個炒飯有磨茹,煙肉等等,加上一點印度香草,味道都不錯,不過食炒飯想要好味一定要熱食,放涼左就普通了一點(不過有樣好! 個炒飯D飯真係可以叫炒飯,不是那些是但炒兩野那種)4.咖哩羊(自選少辣)-咖哩味道濃郁,個烤餅厚得來又唔硬,加上咖哩汁十分足夠,可以勁加D汁入個餅到,雖然羊肉少了一點只有3舊,不過重點在咖哩上面吧(可能..笑)個價錢有D個質素我覺得係O

個價錢有D個質素我覺得係OK
佢星期六日那個午餐SET
個SET的威化椒餅
印度炒飯
咖哩羊(自選少辣)
2010-10-10
佢星期六日那個午餐SET
個SET的威化椒餅
印度炒飯
咖哩羊(自選少辣)
  • 印度什菜咖哩角
  • 威化椒餅