2021-09-30 763 瀏覽
今年我既生日朋友book左呢間餐廳,話呢度嘅tea set好食帶我去試吓。平時啲high tea都係三層架,但呢度就係一大個長方形碟上,啲甜點咸點全部都係的的式式好可愛整體來講覺得個tea set真係幾好味,尤其是係啲咸點!我最鍾意最左手邊嗰個黑松露蟹肉撻同埋中間嗰個鵝肝配餅乾不過個set兩個女仔食完真係唔太飽,我哋轉個頭就去咗食譚仔但是值得批評嘅係服務態度真係好差,開頭我哋到咗餐廳門口,招手叫佢過來佢已經經過好多次都唔返嚟,之後過到嚟我哋講晒資料佢又無啦啦行走咗 (真係一句說話都冇講),咁我同朋友就企喺原地等啦,原來佢就自己行咗去我哋個位度LOL 收尾我哋覺得咁奇怪嘅先行去佢嗰個方向,佢話我哋做乜唔跟住佢LOL(?) 好無奈。其後一路食嘢叫人過嚟都係嗌好耐先嗌到人過嚟,都唔知係唔係人手不足呢樣野就真係個感受唔係咁好

不過個set兩個女仔食完真係唔太飽,我哋轉個頭就去咗食譚仔

呢樣野就真係個感受唔係咁好
High  tea  set