餐廳: 大家樂
資訊:

2019-09-21 322 瀏覽
今日早上往利安大家樂食豐盛早餐, 豐盛早餐有雞扒和炸魚柳兩款選擇, 我選擇了雞扒, 豐盛早餐除了雞扒外, 有茄汁荳, 蕃茄、煙肉、薯餅、炒蛋、多士和凍奶茶。雞扒有很香蜜糖味, 雞扒肉質鮮嫩、雞皮香脆;茄汁荳甜度適中, 食落開胃;蕃茄大大件, 食落甜酸度適中;煙肉食落香脆, 食落口感不油膩;薯餅炸得金黃香脆, 食落惹味;炒蛋炒得香滑, 有濃香蛋味;多士好香脆, 食落有啖啖蛋香;最後凍奶茶茶味香濃, 奶味香滑。雞扒豐盛早餐賣相吸引,份量十足, 食落口感美味十足, 價錢合理, 有驚喜的雞扒豐盛早餐。
雞扒豐盛早餐
2019-09-21
$42 (早餐)
用餐優惠
優惠券