招聘中
$15,000
月薪
2024-05-05 19 瀏覽
今日出咗去尖沙咀要快食個lunch, 俾呢個咁可愛嘅小伴吸引到, 入咗去呢間台灣便當店, 小胖台灣便當🍱!! 入去第一個感覺係好乾淨好舒服, 服務好好嘅台灣便當店, 同埋小胖個樣有少少似可愛版胖虎 🤭之後就覺得呢間嘢好正, 好抵食! 竟然喺尖沙咀搵到個便當$60-$70, 小食/嘢飲都係加多$10-20三杯蜜汁烤雞扒便當+海苔(必加) 個便當好大份! 雞扒好大份好足料好Juicy, 喺台灣嘅味道☺️ 仲有配菜連埋飯感覺好健康, 海苔係必加, 令到個飯更加香! 士林鹽酥大雞腿湯麵另外嗌多咗個鹽酥大雞腿, 好驚喜係兩隻大雞腿, 熱辣辣上好香好惹味 🥰 個人覺得呢個係必點湯麵我upgrade咗做沙茶口味, 純粹個人喜好因為原味都好食! 💯嘢飲揀咗熱柑桔檸檬茶+珍珠奶茶🧋熱柑桔檸檬茶有驚喜! 好大杯, 甜度酸度啱啱好☺️ 珍珠奶茶可以揀少甜, 台式出品冇得輸 最後仲加咗個虎咬豬刈包! 即係好多特色酒樓嘅猛虎咬豬! 好味, 配料有加乘, 值得試!

三杯蜜汁烤雞扒便當+海苔(必加)

士林鹽酥大雞腿湯麵

嘢飲揀咗熱柑桔檸檬茶+珍珠奶茶🧋