餐廳: 南海一號
資訊:

2018-06-23 3996 瀏覽
朋友生日,因為想食中菜,米芝連推介,所以揾左呢間試下,我同朋友都係第一次黎,上到三十樓,一出lift門,感覺很好,環境優雅,可以望到維港景色,侍應們都好有禮貌。因為大家都好肚餓,所以都急不及待叫嘢食,落單等左一震就有得食,每道餸都係接住上,係最後個泡飯耐左少少,會幫我地分埋先上。我地最後係度切埋蛋糕,蛋糕係自己帶埋,呢度需要比切餅費,人頭計每位20蚊總括黎講每道菜味道都不錯,很有品質,侍應們都好有禮貌,同埋好有記性成都辣炒蝦蒜泥白肉辣子雞椒鹽豆腐蒜炒露荀雞脾菇龍蝦湯配貴妃飯
總括黎講每道菜味道都不錯,很有品質
侍應們都好有禮貌,同埋好有記性
成都辣炒蝦球
成都辣炒蝦