餐廳: 叁茶陸飯
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2021-09-13 375 瀏覽
成日經過但都冇食過,因為友人強力推薦,於是就嚟試下。Lunch嘅套餐每款都送二至三個小食,青瓜、花生、木耳。香酥雞排配白飯🍴雞排幾大塊,切開約五舊左右,咬落香脆,肉都幾juicy😋台灣肉燥乾拌麵🍴望落有啲dry,不過撈埋啲肉燥,食落味道不錯~食晒啲麵,我哋更將白飯倒落嚟,撈埋啲肉變肉燥飯🤣台灣櫻花蝦肉鬆蛋炒飯🍴炒飯欠缺些少鑊氣,唔會話太乾身食落好dry,都okay椒鹽百頁豆腐🍴呢個豆腐要睇各人口味,我自己就麻麻地,覺得有啲似擦膠,唔知自己食咗啲咩咁,我唔太推薦,但友人就好中意食🙈鹽酥雞脾菇🍴不過不失,還可以嘅~格雷蜜香蘋果冰茶🍹感覺好fresh!!千祈唔好走咗啲蘋果肉,果肉係呢杯飲品嘅靈魂🤤髒髒朱古力珍珠奶茶🍫極邪惡,賣相好靚,奶蓋漏晒岀嚟🤤🤤🤤朱古力加珍奶雙重滋味無得頂,飲品偏甜要注意~
成日經過但都冇食過,因為友人強力推薦,於是就嚟試下。

Lunch嘅套餐每款都送二至三個小食,青瓜、花生、木耳。

香酥雞排配白飯🍴
雞排幾大塊,切開約五舊左右,咬落香脆,肉都幾juicy😋
香酥雞排配白飯

台灣肉燥乾拌麵🍴
台灣肉燥乾拌麵

台灣櫻花蝦肉鬆蛋炒飯🍴
炒飯欠缺些少鑊氣,唔會話太乾身食落好dry,都okay
台灣櫻花蝦肉鬆蛋炒飯

椒鹽百頁豆腐🍴

鹽酥雞脾菇🍴
不過不失,還可以嘅~

格雷蜜香蘋果冰茶🍹
格雷蜜香蘋果冰茶