琴晚又黎左個即興食韓國野😝 之前一直未有機會試outdark, 終於黎左試一試佢!H8有咁多餐廳所以次次都要排隊搭上黎🙈 不過食過幾間都係好食既👍🏻 上到黎見到餐廳光線好暗,唔算大但播住流行kpop同有韓仔店員,勁似去左韓國😆 見到哩度既酒好特別,士多啤梨米酒勁吸引!!一上枱已經興奮左😆勁大盆呀,中間有舊士多啤梨冰,店員讓客人影完相就會幫忙整碎佢。哩度用碗飲米酒勁爽!飲勝😁士多啤梨好甜,其實勁易入口,不自覺地會飲多兩碗😂 哩個米酒真係好好飲!等左一會兒就上菜喇。哩碟豬肉炒炒絲份量都ok多,好香既麻油味,有冬菇同紅青椒同蔬菜,唔錯唔錯!哩碟半份炸雞岩晒我地2個人既份量,之前去其他餐廳要點全份,其實食完炸雞都勁飽,試唔到其他野食,所以覺得哩度有半份好好👍🏻揀左香蒜蜜糖味,炸雞外層炸得金黃色同勁脆,蜜糖醬汁好好味😋仲有薯格同薯條食,大讚!哩個海鮮炒年糕真係不得了!勁大份,見到面頭果隻魷魚勁岩配米酒😆我地揀左原味其實都已經夠辣。將芝士擺埋個鍋裡可以拉絲添!年糕有咬口又入味👍🏻好好食!哩間韓國餐廳既野食都幾高質👍🏻 同朋友食得開心,飲得盡興🎉

士多啤梨米酒
豬肉炒粉絲
半份炸雞
元祖炒年糕-海鮮

哩間韓國餐廳既野食都幾高質👍🏻 同朋友食得開心,飲得盡興🎉
士多啤梨米酒
豬肉炒粉絲