餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2024-03-16 253 瀏覽
今日去到呢間位於元朗教育路嘅魚一、係一間壽司刺身嘅店舖、店舖已經開咗好幾年時間、整間店面係以柔和色澤木系裝置、坐著感覺都唔錯!.精選壽司 $15/件起佢嘅款式都算好多選擇🤔、有花之戀、 日本直送赤身 、活赤貝 、日本深海池魚王、 油甘魚、 左口魚裙邊 、金目鵰 、每一款壽司色澤都好新鮮味道鮮甜美味😚、啖啖口感軟綿滑口😋!.壽司 $12/2件起呢3款壽司三文魚鮮甜嫩滑、 北寄貝入口都好有口感、 鰻魚肉質軟硬適中味道美味😋、 希靈魚入口爽口啖啖鮮味!.火炙壽司 $7/件起呢幾火炙壽司都幾抵食🤔、我選擇咗3款三文魚火炙香而滑口😚、 三文魚腩 入口油脂均匀啖啖火炙香、原條穴子長條形賣相、口感味道特別都幾好食😋!.串燒 $18/串起呢一份串燒雞皮、 甜薯、 虎蝦 、整份串燒望著我覺得都幾好🤔、燒雞皮香噴噴入香燒味而脆口、甜薯入口軟綿帶點甜、虎蝦散發香烤味😚、食到入口外殼惹味蝦肉鮮甜又爽口好好食😋!.燒菠蘿 $28呢一款燒菠蘿金黃嘅菠蘿肉🤔、加埋炭燒味真的香而甜口😋、入口爽甜帶點腍口、食咗肥膩嘢食番塊菠蘿消一消真好爽😚!.味付螺肉 $18呢一款味付螺肉係一款凍食嘅小食、色澤鮮艷好似好好食🤔、入口
今日去到呢間位於元朗教育路嘅
魚一、係一間壽司刺身嘅店舖、
店舖已經開咗好幾年時間、整間
店面係以柔和色澤木系裝置、坐著感覺都唔錯!

精選壽司 $15/件起

佢嘅款式都算好多選擇🤔、有
壽司 $12/2件起

火炙壽司 $7/件起

串燒 $18/串起

燒菠蘿 $28
味付螺肉 $18
呢一款味付螺肉係一款凍食嘅小食、色澤鮮艷好似好好食🤔、入口味道美味帶點爽口又美味都幾好食😋!
2024-03-14