招聘中
薪金面議
7天前
$16,000-$19,000
月薪
餐廳: 千両 (創紀之城五期(apm))
資訊:

2023-08-18 835 瀏覽
呢間千兩既壽司店喺觀塘真係一個好出色嘅選擇。佢嘅壽司真係令我讚不絕口。首先要講下佢地嘅海膽軍艦,新鮮嘅海膽配上新鮮嘅壽司飯,味道鮮美,令人回味無窮。油甘魚壽司都係佢地嘅一大招牌,魚肉鮮甜,油香味亦都好重,食落好滿足。壽司飯係手捏而唔係機啤,口感明顯有分別。帆立貝壽司係我另一個極度推薦嘅選擇。帆立貝好重鮮甜味,口感豐富,十分唔錯。赤蝦壽司亦都好出色,赤蝦鮮嫩多汁,每一口都充滿著鮮甜嘅味道,真係令人回味無窮。最後要提返佢地嘅左口魚裙邊壽司,真係一絕。左口魚微微燒過,同壽司飯嘅配搭簡直就係絕配!每一口都好滋味,令人感到滿足。總括而言,千兩既壽司質量絕對係一流。如果你鍾意壽司可以一試。